27.10.11

Craft it forward - I got mail!

Var så heldig at være en af de første der kommenterede på Julias indlæg "craft it forward" - pakkestafetten for bloggere. Har lige siden kigget i min postkasse med længsel hver evig eneste dag! Og helt undtagelsesvist er det så min kæreste der tømte den idag... Hm! Han var meget misundelig, og spurgte om han ikke måtte åbne den, men næh nej! Det er MIN gave! :)
Her lige lidt billeder til jer:
Skønt bolchestribet gavepapir!
Første øjekast på indholdet! Det fineste penalhus (eller alt-muligt-andet-hus ;-) ) og en skøn cirkushest. Har set hestene på Julias blog tidligere, og været lidt misundelig, men hey, nu har jeg min egen! Den skal helt sikkert bruges sammen med en masse af min nye julepynt i pang-farver, tror det bliver helt fantastisk! :-)


Og nærbilleder af tingene...

OG... Nu er det jo sådan at stafetten også skal gives videre! Sagen er den at jeg for det første skal have sendt en pakke til Julia.
Må jo se om jeg kan hamle op med den fine gave fra hende :-)

Dernæst skal jeg sende en pakke til de første 4 der kommenterer på dette indlæg. (Og her kommer min nervøsitet: Mon jeg overhovedet har 4 læsere?? :-O )

De 4 som jeg sender en pakke til skal så også sende en retur til mig!
Man skal være blogger for at deltage, - for stafetten skal jo naturligvis sendes videre på de respektive blogs.

... og husk at det skal være noget hjemmelavet, deraf navnet "craft it forward" !
Vil ikke afsløre her hvad jeg sender som gaver, det skal være en overraskelse... :-)

2 kommentarer:

 1. Hej Laura. Dejligt pakken kom helskindet frem, og du blev glad for indholdet :) Jeg viser det lige på min blog. Vil du være sød at slette billedet hvor man kan se min adresse, tak. Kh. Julia

  SvarSlet
 2. Hej Julia.
  Ja, det er bare nogle rigtigt fine ting, tusind tak! :-) Og du må hellere end gerne vise det på bloggen, det vil gøre mig meget glad, eftersom jeg jo ikke har voldsomt meget aktivitet her på siden!
  Beklager billedet med din adresse, det havde jeg slet ikke tænkt på, ville bare gerne vise de fine frimærker ;-) Er hermed redigeret lidt!
  Bedste hilsner,
  Laura

  SvarSlet

Skriv gerne en kommentar, - det gør mig så glad :-)