23.11.11

Julemarkedets køb

Her er bl.a. hvad jeg købte på julemarkedet i Horsens i søndags:
 Den fiiineste lille glas-thekande til juletræet! Den var ikke til at stå for, og man kan jo også ALTID bruge lidt ekstra jule-tingel-tangel, ikk?
Og så købte jeg ugle-klippeark og fine til-og-fra mærker hos Jane fra bloggen Brilleting. Glæder mig til at klippe og klistre uglerne, og pynte mine gaver med nisser i år! :-)

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Super hyggeligt at hilse på dig på julemarkedet. Det ser da ud til at du har løst billedupload problemerne:-) Jeg ville ellers fortælle, at jeg har fundet ud af det på min HTC. Gå ind på billedet og klik på det, så kommer der en valgmulighed, der hedder "del med" (ikonet er en prik med to pile, der går ud til hver sin side). Der kan du vælge Blogger-droid og på den måde få det med i dit indlæg. Jeg har ikke fundet ud af om man kan have to billeder i samme indlæg. Og så vidt jeg kan forstå kan man ikke linke... Så det har sine begrænsninger at blogge via telefonen.
  Håber snart du får internet igen...
  Kram

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot din blogg.
  Kh
  PIa

  SvarSlet
 3. Hej! :-)
  Jeg er startet på nyt job hvor de har fantastisk hurtigt internet, så låner lige 10 minutter om eftermiddagen efter arbejdstid til at oprette lidt indlæg... ;-) Men internet derhjemme skulle gerne snart være en realitet!
  Jeg har en iphone, og mon ikke fremgangsmåden så er anderledes? Jeg har en enkelt gang oprettet et indlæg derfra blot for at prøve, men det lykkedes mig ikke at få billede på. Sååå... jeg må vist bare igang med at rode med det!

  Hej Pia, - tak for roserne, håber alt er vel i butikken! :-)

  Bedste hilsner, Laura

  SvarSlet

Skriv gerne en kommentar, - det gør mig så glad :-)