23.2.12

Er det forår nu?

Skal vi ikke sige det?? Jo ikke?
Jeg er træt. Helt vildt træt. Klokken er ikke engang ni, men du kan være helt sikker på at jeg ville falde i søvn i samme sekund, hvis jeg lagde mig ned. Kom forår, sol og sommer, nu tak!
Dagene flyver afsted, uden at jeg rigtigt kan følge med, og bloggen bliver lidt forsømt. Og så får jeg dårlig samvittighed. Helt vildt dårlig samvittighed. Men helt ærligt. Hvorfor? Det her bloggeri skal jo ligesom bare være for sjov, og hyggens skyld, så det med dårlig samvittighed, tror jeg at jeg vil droppe. Fuldstændigt. 
Sammen med det dér præstationsangst. 
Lige nu sidder du og læser mit indlæg nummer 100. Og jeg har i en hel uge tænkt som en gal. Indlæg nummer 100 bør indeholde noget helt særligt. Og en giveaway. En stor én af slagsen, som driver folk fra nær og fjern og skaber 100-vis af faste læsere. Men hvad nu? Hvad nu hvis der slet ikke er nogen der vil være med i give-awayen fordi den ikke er fed nok, smart nok, lækker nok, håndlavet nok? 
Og hep hey. Her er indlæg nummer 100 så. Uden særligt indhold og uden særlig giveaway. Sådan. 
... Men ved I hvad? Jeg har bestemt mig for at det er lige meget. Jeg blogger når jeg har tid og overskud, og fordi det skal være sjovt. Og så er jeg helt uendeligt glad for de læsere der kigger forbi. Og endnu mere glad for de kommentarer som læserne der kommer forbi, tager sig tid til at skrive. For alt andet lige, så gør det da bloggeriet endnu mere sjovt, ikke?

Jeg glæder mig til at blogge endnu mere i 2012, - og forhåbentligt at få taget hul på bloggens layout, så jeg får min egen header og får linket både mine læsere, og de blogs jeg selv er fast læser på. (for det er nemlig noget der, i min verden, kræver at man tager sig lidt sammen. Og bruger lidt mere end 5 minutter ved computeren)

3 kommentarer:

 1. Det er SÅ rigtigt at blogning skal være sjov - og af lyst. Vores indlæg nummer 100 blev vist også let og elegant glemt uden stort postyr :)

  SvarSlet
 2. Det er lige præcis dét - det at blogge skal være for ens egen skyld - ikke andres. :) Så blog når du lyster, har tid og overskud - så bliver det altså også en del sjovere og spændende at læse :) - og smid så den dårlige samvittighed langt pokker i vold!

  Lisa // Lille Lisas Univers.

  SvarSlet
 3. Væk var den dårlige samvittighed! ;-)
  Tak for jeres kommentarer, dejligt vi er enige om at det skal være SJOVT! Hvorfor skulle man også gøre det hvis ikke det var sjovt? Det ville da være tidsspilde af værste skuffe!
  I ønskes begge en dejlig dag - og rigtig god weekend!

  Laura

  SvarSlet

Skriv gerne en kommentar, - det gør mig så glad :-)