18.9.11

(for) mange jern i ilden!

Ja, det er efterhånden ved at være aaalt for længe siden jeg har fået skrevet noget her på bloggen, og det skyldes simpelthen at jeg har lidt for mange jern i ilden!! Jeg LOVER det bliver bedre, ligeså snart vi er færdige med det her flytterod!
Jeg har så mange ideer til hvad jeg gerne vil lave, men der er bare ikke timer nok i døgnet... Meeen, når nu det bliver rigtigt efterår og tiden ikke skal bruges ude i solen (hvor blev den egentlig af?) så tror jeg det er tid til små nusse-projekter herhjemme.
Her er lidt stemningsbilleder fra/før/efter flytningen...

Her min nye seje lampe købt på loppemarked i sommers til 100 kr., og en ny turkis stofledning fra min moar! :-) Og mens den lå der på gulvet og ventede på at blive hængt op kom rejsetasken lige forbi med sine fantastiske striber! (den er fra appeal og lignende kan købes fra den nye kollektion her.

Min søde svigermors søde søster kom forbi med en fin orkide i indflyttergave til os, - min lillesøster Sigrid er fotograf på dette billede! :-)
Vores nye fine fine billede fra IKEA - Jeg var totalt solgt, og fik overtalt kæresten min til at købe det og hænge det op allerede inden vi flyttede ind! Ti minutter på sofaen foran det billede og man er heeeelt afstresset... ;-) Læg mærke til den fine Bambi som er af papmache, og så fint malet! En af de mange fantastiske indflyttergaver fra min mutti.
Og et aftenbillede af Bambi. Se lige de øjenvipper! Jeg er SOLGT!

Jeg nåede også lige et loppemarked midt i flytteræset - man skal vel have tid til lidt selvforkælelse?! ;-) Her fandt jeg det her fine fine ud og uglen sammen med den røde bakke i baggrunden. Måtte slippe sølle 25 kr. for alle tre dele, og de passer perfekt på min nymalede tallerkenrække!

Den her fine dåse kostede hele 5 kr. !


Og lige nu sidder jeg i den nye stue og kigger på min nye skønne lampe! Det var den jeg fik i fødselsdagsgave, som nu er kommet op over vores spisebord. Selvom jeg efterhånden kender mange der har den, så er jeg bare SÅÅÅÅ glad for den! Synes den her helt vildt fin og giver et fantastisk lys!

See you (hopefully) soon!


1 kommentar:

  1. Og hov... Der er jo både stavefejl og alt muligt sjusk! Beklager, håber I kan læse sammenhængen... ;-)

    SvarSlet

Skriv gerne en kommentar, - det gør mig så glad :-)